The answer to yesterday's problem was... 14 people!
In a box of jigsaw puzzles there are three sets of puzzles and a total of 15 pieces. If for each picture puzzle, the number of pieces is one more than the previous puzzle, how many pieces are required for each puzzle?
6 Comments
Jackson
11/15/2016 06:39:45 am
I think it would be 5 pieces a puzzle because it said there would be 3 puzzles and 15 pieces
Reply
carter isenberger
11/15/2016 06:45:43 am
i think its 45 because 15+15+15= 45 10x3=30 and 5x3=15 so 30+15=45
Reply
Alyssa
11/15/2016 06:51:19 am
Yeah! I got it right
Reply
Alyssa
11/15/2016 06:53:49 am
Well... if there are 15 pieces in each, and there are 3 boxes, the answer would be 45.
Reply
BRODY
11/15/2016 12:17:25 pm
I think it is 48 because 15+16+17=48!!!! Am I RIGHT GUYS.
Reply
BRODY
11/15/2016 12:19:10 pm
WAIT I was WRONG IT =45 PUZZLE PEICES
Reply
## Leave a Reply. |
## How it works:Read the problem and comment your answer. Make sure to explain your thinking! Check back the next day to see if your answer is correct. ## Archives
January 2017
## Categories |