Answer: 0 A company produced 97152 bicycles in a year in 4 batches. In the first batch, the company produced one fourth of the number of bicycles, while in the second and third batches, it produced one third of the number of bicycles. How many bicycles did it produce in the last batch?
0 Comments
Answer: Perimeter = 25 + 25 + 30 + 30 Length of the field = 25 + 5 = 30 units. Perimeter = 2L + 2W Add the numbers 42 and 7, subtract 2 from the result and finally multiply by 0. What number will you get?
Answer: 5/9 of the work is left. Work done by two workers on the first day is 2/9 + 2/9 = 4/9 parts. Therefore work left for the next day = 1 - 4/9 = 5/9
The length of a rectangular field is 5 units more than the width. If the width of the field is 25 units, what expression shows the perimeter of the field? Answer: 2315. Addition statement is 1400 + 840 + 75 = 2315.
There are two workers. Each worker could finish 2/9 part of the work in one day. If on the first day two workers worked together, how much work is left for the next day? Answer: 11 people. Total number of chairs = 21 x 9 = 189. Total number of guests who came = 150 + 50 = 200. Therefore number of people without chairs = 200 -189 = 11.
What is the number represented by 14 hundreds, 84 tens and 75 ones? Answer to Yesterday's Problem: 35 vegetables
About 150 guests were expected for a function, and chairs were arranged in 21 rows with each row having 9 chairs. However, 50 more people turned up for the function than the expected number. How many people were left without chairs? The Answer to last week's problem: She has 4/5 sugar left. 50 kg - 10 kg = 40 kg. 40 kg is 4/5 of the whole.
Mrs. Smith plants 70 seeds in her garden. Half of them are flowers and the remaining are vegetables. How many vegetables does Mrs.Smith plant? Answer to Friday's problem: 1 head of cabbage will balance with 6 ½ tomatoes. If 3 lemons balance with 1 ½ tomatoes, then 1 lemon is equal in weight to ½ tomato. To find out how many tomatoes balance with the cabbage, subtract the equivalent of a lemon, or half a tomato, from each side.
Pam bought 50 kg of sugar yesterday. She used 10 kg of sugar for making cotton candies. What fraction of sugar is left? Answer to yesterday's problem: Janice has six pennies, six nickels, six dimes, and six quarters.
At the vegetable market, a pair of scales will balance if 1 head of cabbage and 1 lemon are on one side and 7 tomatoes are on the other. 3 lemons will balance with 1 ½ tomatoes. How many tomatoes will balance with 1 head of cabbage? The answer to yesterday's problem: 14 minutes.
Janice has $2.46 worth of coins in her pocket. She has four different coin types, and she has the same number of each coin. What are the four coins, and how many of each does she have? |
## How it works:Read the problem and comment your answer. Make sure to explain your thinking! Check back the next day to see if your answer is correct. ## Archives
January 2017
## Categories |